Начальник Криворізької РВА розповів подробиці ранкового обстрілу двох громад району,- ВІДЕО



Ніч в Криворізькому районі пройшла спокійно, але "доброго ранку" нам ці зомбі-рашистські організми все ж побажали.

Про це повідомив начальник Криворізької РВА Євген Ситниченко.

- О 6-ій ранку обстріляли Зеленодольську громаду, а саме місто Зеленодольськ, паркову зону, де відпочивали вже зранку люди, займались спортом, прогулянками. Також Апостолівську громаду, населений пункт Новосеменівку. В межах села був "прильот", в результаті чого були вибиті вікна в найближчих будинках. 

Але саме головне - ніхто не постраждав, всі живі, здорові.

Отак і продовжують ці рашисти залякувати нас, українців, спонукаати до переговорів і спонукати до капітуляції. Але вони дуже помиляються. Ми, українці, сильна, вільна, незалежна нація, могутня нація, яку ніхто не переміг і зараз вони не переможуть. Тож, шановні, у нас найкращі Збройні сили в світі, ми вже всім це довели. Ми вистоїмо і ніхто нас не переможе!

На решті територій Криворізького району все спокійно, без надзвичайних ситуацій. На прикордонній території, яка межує з Херсонською областю, все спокійно. Там ситуація повністю контролюється Збройними силами України. На підступах до нашого району ворог відсутній. Наші Збройні сили працюють на території Херсонської області. Як завжди, відпрацьовують на всі 100%. Тож, віримо ЗСУ, віримо президентові! Перемога буде за нами 300%! 

Результат обстрілу Апостолівської громади (фото надано головою Апостолівської громади Андрієм Осою)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW