Новоград-Волинцю загрожує до 12 років ув'язнення за викрадення авто



Днями поліцейські Новоград-Волинського районного відділу оголосили 36-річному чоловіку про підозру у викраденні чужої автівки. За такі діяння йому загрожує до 12 років позбавлення волі. Про це повідомила Національна поліція Житомирської області.

У лютому до правоохоронців звернувся 48-річний житель райцентру із повідомленням про зникнення його автомобіля "Chrysler 300". Чоловік розповів, що на ніч припаркував транспортний засіб поблизу свого будинку і залишив замкненим, а на ранок виявив його відсутність.

У ході розшукових заходів оперативники райвідділу встановили, що до вказаного правопорушення причетний 36-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення подібного діяння. Надавати будь-які пояснення з даного приводу чоловік відмовився. Згодом транспортний засіб знайшли в кюветі з механічним пошкодженням. Днями слідчі оголосили підозру чоловіку у вчиненні кримінального правопорушення передбачуваного ч.3 ст.289(Незаконне володіння транспортного засобу) КК України. За такі дії підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбпвлення волі строком від 8 до 12 років.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW