У Запоріжжі повернули у комунальну власність нерухомість вартістю 6,4 мільйони гривень



Нерухомість у Запоріжжі передали в оренду приватній компанії, яка впродовж двох років не платила за користування комунальним майном. Рішенням суду майно повернули у власність міської ради. 

Про це повідомляє 061. 

У січні 2020 року департамент комунальної власності міськради Запоріжжя, КП “ВРЕЖО №7” і товариство з обмеженою відповідальністю підписали низку договорів, за якими приватній компанії передали в оренду нерухомість площею 107 м2. Однак ТОВ впродовж двох років не сплачувала орендну плату, а громада не мала можливості користуватися нерухомістю. 

Дніпровська окружна прокуратура подала позов до Господарського суду Запорізької області аби повернути майно у комунальну власність. Суд задовольнив позовні вимоги прокуратури. 

За словами прокурора Дніпровської окружної прокуратури Дар’я Гризоглазова, наразі судове рішення виконане в повному обсязі. Нерухомість, вартістю 6,4 мільйони гривень, повернуто у розпорядження департаменту комунальної власності.

Раніше 061 повідомляв, що у Запоріжжі оголосили підозру шахрайці, які представлялась представником волонтерської організації.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW