Винищувачі та гелікоптери ЗСУ добряче вдарили по скупченню живої сили та техніки рф на Херсонщині



Нашими винищувачами та гелікоптерами попарно відпрацьовано три авіаційні удари по скупченню живої сили та військової техніки противника в трьох районах Херсонщини.

Про це повідомляє оперативне командування "Південь".

Ситуація в операційній зоні динамічна, напружена, але під контролем ЗСУ. Противник намагається активізувати повітряну розвідку та продовжує обстрілювати мирне населення в звільнених селах та наші позиції вздовж лінії вогню.

Бойові дії в основному відбуваються у вигляді артилерійських дуелей та авіаційних нальотів. Продовжуючи марні спроби відновити втрачені території в районі Потьомкіново, ворог відчайдушно наніс авіаційний удар гелікоптером Мі-28 по наших позиціях. Але обійшлось без втрат.

Намагаючись розвідати позиції наших підрозділів на Херсонщині, рф активізувала повітряну розвідку. Трьом «Орланам-10» наші воїни влучно підсікли крильця і розбили апаратуру.

Однак, ворог все ж таки влаштував справжній вогневий ураган з однойменних систем залпового вогню в Зеленодольську, випустивши понад 20 снарядів. Внаслідок атаки сталася пожежа на території одного з дачних кооперативів. Окрім цього, пошкоджено декілька багатоповерхівок, будівлі дитячої спортивної школи, пошти та будинку культури. В парковій зоні міста виявлено воронки та уламки. Поранено дві цивільні особи. Містянам заборонено відвідувати парки й узбережжя через наявність там вибухонебезпечних касет від реактивних снарядів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW