McDonald's готується до відкриття своїх ресторанів в Україні: коли чекати повернення



Від діяльності рашистів в Україні постраждали 9 зі 107 ресторанів фастфуд-мережі. До деяких із них компанія досі не може отримати доступу. Мережа ресторанів McDonald's готується до повернення на український ринок.

Про це повідомляє Forbes.ua, передає редакція. 

Генеральна директорка компанії в Україні Юлія Бадрітдінова розповіла про те, що оновлюються протоколи безпеки, перевіряються, чи є бомбосховища поряд із закладами громадського харчування.

"Коли спрацьовує повітряна тривога, ресторани терміново мають закритися, що саме собою досить непростий процес, оскільки ресторан — це мінізавод зі складним обладнанням", — пояснила Бадрітдінова.

Також відновлюється робота мережі постачання. За словами гендиректорки, більшість постачальників працюють, проте низка продуктів через зруйновану інфраструктуру потрібно закуповувати в інших областях або навіть країнах. Йдеться, зокрема, про упаковку, соки тривалого зберігання та соуси.

Після початку масштабного вторгнення мережа ресторанів передала продукти міськрадам, а це близько 200 т продукції вартістю приблизно 70 млн грн.

Офіційні терміни повернення не називають. Але журналісти з'ясували в керівника київських McDonald's, що це може статися вже з серпня, за умови, що узгодять питання, пов'язані з безпекою.

Керівництво мережі каже, що планується збирання всіх необхідних даних для відшкодування збитків.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW