На Криворізькому напрямку російська ДРГ намагалась проникнути в тил ЗСУ



Ситуація в операційній зоні на південному напрямку характеризується стабільним напруженням та потужним контролем наших сил.

Про це повідомляє Оперативне командування Південь.

Противник продовжує ведення бойових дій відступаючи на запасні рубежі оборони. При цьому застосовують тактику ракетних ударів, обстрілів важкою артилерією й реактивними системами залпового вогню щойно звільнених або глибоко тилових територій.

Вночі вогнем “Смерчу” в Апостоловому ворог вдарив по соціальній інфраструктурі та приватному житловому сектору забороненими касетними снарядами. Зруйновано кілька будівель, є поранені. Місто частково без світла та води. На вулицях та подвір’ях після обстрілу залишилися касетні боєприпаси. Рятувальники відвели людей у безпечні місця. Триває робота піротехників.

На півночі Херсонщини рашистська диверсійно-розвідувальна група, намагаючись проникнути в тил наших військ, наразилася на вогневу відсіч і, понісши втрати відступила.

На світанку по одному з ворожих командно-спостережних пунктів та скупченню їх військової техніки відпрацьований удар гелікоптерами.

За ніч підтверджено, що ворог втратив 9 рашистів, самохідну гаубицю «Мста-С» та легкий багатоцільовий транспортер-тягач. Решта – уточнюється.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW