Київська поліція оголосила підозру директорці підприємства, яке проводило ремонт у парку “Перемоги”



Керівницю підприємства підозрюють у розкраданні 2,5 мільйонів гривень під час капітального ремонту у столичному парку.

Про це повідомляє 044 з посиланням на Нацполіцію. 

Поліція повідомила про підозру у привласненні майна (ч.5 ст.191 ККУ) і службовому підробленні (ч.2 ст.366 ККУ) 68-річній уроженці Львівської області. За даними поліції, жінка очолювала товариство з обмеженною відповідальністю, яке у 2018 році стало підрядником з виконання капітального ремонту благоустрою парку “Перемога” у Києві. Договір на виконання робіт був підписаний з комунальним підприємством.

Директорка підприємства вносила недостовірні дані про виконані будівельні роботи, чим нанесла збитки міському бюджету у майже 2,5 мільйони гривень. 

Види будівельних робіт, які включені до актів приймання виконаних будівельних робіт та наданої на дослідження кошторисної документації не відповідають фактично проведеним роботам, а самі офіційні документи — завідомо неправдиві, - зазначили у поліції. 

Директорці загрожує до 12 років позбавлення волі. 

Раніше 044 повідомляв, що у Києві затримали співвласника волонтерської організації, який нелегально переправляв військовозобов’язаних за кордон.

Ще більше важливих та актуальних новин у нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, області та України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW