Землю накрила надпотужна магнітна буря: коли пік та чого від неї чекати



Друга половина червня виявилася багатою на магнітні бурі. Два геомагнітних сплески вже минули, а третій, найбільш потужний, вже на підході. Сьогодні, 23 червня, почалася затяжна та сильна магнітна буря. Її пік припаде на 24 червня – «червоний» рівень (G1). А вже наприкінці тижня геомагнітна обстановка прийде в стан спокою.

Ці магнітні коливання можуть негативно позначитися на загальному самопочутті. Особливо це стосується людей з хронічними хворобами, а також осіб похилого віку та вагітних жінок. Тож якщо ви належите до однієї з цих категорій, будьте обережні.

Як захистити здоров'я і знизити негативний ефект

У такі дні медики радять уникати сильного фізичного і психоемоційного навантаження, більше гуляти на свіжому повітрі, висипатися і повноцінно харчуватися, а від деяких продуктів рекомендується відмовитися.

Так, під час магнітних бур не варто вживати міцні алкогольні напої, гострі та солоні страви. Краще знизити в раціоні каву та енергетичні напої - замість них радять пити трав'яний чай або просто воду, причому в достатній кількості.

Людям з хронічними захворюваннями варто більше відпочивати та тримати під руками необхідні ліки.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW