Студентка виїхала за кордон, а атестат директор не віддає



У соцмережі Фейсбук рівнянка поскаржилася на дії керівника одного із навчальних закладів, який відмовляється віддати атестат її доньки. Після початку розв'язання повномаштабної війни росії проти України дівчина виїхала за кордон. Студентці документ про здобуття вищої освіти необхідний, аби продовжити там навчання.

Ось, що пише мама дівчини:

"Прошу поради! А також хочу застерегти людей які мають у планах зв’язатися з Рівненським кооперативним коледжем. Який, до речі, заявляє, що він і правовий, та чомусь керівник не знає законів і порушує права своїх учнів. Моя донька навчалася до війни у цьому навчальному закладі. Після 24 числа переїхала до Польщі і навчається тут. Для того, аби тут їй повноцінно навчатися, треба її атестат зі школи який утримується у коледжі. Батько дитини звертався, аби йому віддали цей документ але директор відмовив", — написала Inna King.

Як розповідає мама студентки, відмову в навчальному закладі аргументували тим, що лише сама студентка може його забрати. Доньці рівнянки шістнадцять років.

"В поліції батьку повідомили що дії директора не законні, і він може написати заяву на директора. Але як швидко вдасться забрати документ - не відомо. Дитина у розпачі. Я у шоці від того, що по факту ніяк не можливо добитися законних дій від людини, яка керує економіко-правовим коледжем. Може хтось порадити, як усе ж таки забрати шкільного атестата з цієї установи?", — звертається мешканка Рівного.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW