Пошкоджені домівки, інфраструктура та зернові поля: рашисти в черговий раз здійснили обстріл громад Миколаївщини, - НАСЛІДКИ



Зранку, 21 червня, у Миколаєві ракетними ударами уражено промисловий об'єкт, пошкоджено будівлі підприємств. Також нанесено удар по житловим кварталам, використовуючи заборонені касетні боєприпаси. Одна з касет розірвалася на подвір’ї приватного будинку. Там перебували двоє чоловіків. Один загинув на місці, другий поранений та отримує допомогу медиків.

Як повідомляють у миколаївській ОВА, в Баштанському районі були обстріли у Широківській громаді. За попередньою інформацією потерпілих немає. Пошкоджений дах у школі, пошкоджені три житлових будинки. Також були попадання на сільськогосподарські угіддя.

В Інгульській громаді - двоє людей поранено. Тривають обстріли й у Березнегуватській громаді. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

Внаслідок обстрілів села Солончаки Куцурубської громади пошкоджена соціальна інфраструктура. Без жертв.

В Очакові одна людина зазнала поранень. Пошкоджено два об'єкти соцінфраструктури, портова інфраструктура, житлові будинки, гаражі, автомобілі, загоряння сухої трави. У передмісті горіли поля з врожаєм. 250 абонентів без газопостачання.

Також були обстріли села Стара Богданівка Радсадівської громади. Без жертв.

Протягом дня, 21 червня, обстріли смт Первомайське, с. Новомиколаївка Первомайської громади. Поранено людину. Пошкоджені будинки. Загоряння сухостою та полів з врожаєм.

Вчора, протягом другої половини, дня в селі Червоне Воскресенської громади спостерігалися обстріли. Поранено одну людину. Займання сухої трави та полів з врожаєм.

Крім того, обстрілів зазнало село Сливине Веснянської громади та Мішково-Погорілівська громада. Пошкоджено промислову інфраструктуру.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW