Під час гасіння пожежи на нафтобазі у Новомоскоському районі загинув молодший сержант служби цивільного захисту



18-го червня надвечір одразу три ракетні удари агресор наніс по Новомосковському району. Влучив у нафтобазу, повідомляє Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області

Сьогодні вранці, під час ліквідації пожежі на нафтобазі, внаслідок вибуху резервуару загинув молодший сержант служби цивільного захисту Мірошник Ярослав Миколайович, при виконанні службових обов’язків.

З серпня 2021 року Ярослав працював водієм 31-ої державної пожежно-рятувальної частини 11-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Вся чисельна родина рятувальників Дніпропетровщини висловлюють щирі співчуття родині з приводу передчасної смерті турботливого сина.

"До втрати близької людини ніколи не можна бути готовим, адже з нею йде частинка нашої душі. 

Важко знайти слова, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, коли зупиняється серце рідної людини, проте світлі спогади про неї завжди будуть сильнішими за смерть… 

Вічна пам’ять Герою-рятувальнику.

Нехай світла пам’ять про нашого побратима назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій", - йдеться у повідомленні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW