З території Херсонщини окупанти продовжують обстріли звільнених населених пунктів і сусідніх областей



На півдні України противник продовжує оборонятися на зайнятому рубежі. Шансів для просувань вперед не має. Вдається до хаотичних обстрілів наших позицій та населених пунктів.

Про це повідомляє Оперативне командування Південь.

На Миколаївщині тривають обстріли в Баштанському районі. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється. У Миколаївському районі внаслідок обстрілів Галицинівської громади загинуло два місцевих мешканці, на території приватного сільськогосподарського підприємства сталося загорання.

На Херсонщині бойові дії тривають. Окупанти продовжують обстріли і окупованих, і звільнених населених пунктів, а також сусідніх областей з території Бериславського та Херсонського районів.

Одещину вночі знов атаковано 2 ракетами типу "Онікс", випущеними з берегового ракетного комплексу в тимчасово окупованому Криму. Ворог намагається максимально зруйнувати інфраструктуру регіонів, де не ведеться бойових дій, аби здійснювати психологічний тиск на населення і підривати економічні та стратегічні резерви держави. Силами протиповітряної оборони зашкоджено втіленню підступних ворожих планів.

Наші ракетно-артилерійські та інші підрозділи продовжують виконувати вогневі завдання на лінії зіткнення, системно скорочуючи «довгу армію світу». Протягом ночі забезпечено зменшення на 11 рашистів та 3 одиниці ворожої автотехніки, в тому числі броньованої.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW