Андрій Райкович: ми всі зараз служимо єдиній меті - Перемозі України!



16 червня, напередодні Дня медичного працівника, начальник ОВА Андрій Райкович привітав медичну спільноту з професійним святом.

Попри війну, традицій святкування не змінювали, бо день медичного працівника – одне з свят, що не втратить свого значення. На Кіровоградщині працює понад 2,5 тисячі лікарів і 6,5 тисяч молодшого медичного персоналу. Усім їм зараз випало серйозне випробування війною. 50 медичних працівників з області нині на фронті, повідомив Андрій Райкович.

- Ви з честю витримуєте усі виклики часу. У операційних, у фронтових госпіталях, у швидких допомогах, що потрапляють під обстріли на Сході. Але всупереч війні ми все одно у провідних закладах встановлюємо вартісне обладнання, продовжуємо будівництво необхідних медичних об’єктів, виконуємо всі необхідні заходи, пов’язані з воєнним часом, - наголосив Андрій Райкович. - Я щиро вдячний вам, вашим колективам- за сумління, витримку, відданість професії. Ми всі зараз служимо єдиній меті - Перемозі України! Низький уклін усім людям в білих халатах. Україна переможе!

Медики сьогодні отримали не лише слова привітань, а й низку грамот та цінних подарунків. А на дві медичні родини чекав сюрприз – ключі від службового житла. Андрій Райкович вручив їх Галині та Володимиру Жулі, переселенцям із Сєвєродонецька. Та лікарці - інфекціоністці Центральної міської лікарні Вікторії Шамшур.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW