На Миколаївщині не вдалось усунути з посади Тетяну Мезіну, яку підозрюють у співпраці з рашистами



15 червня в режимі відео-конференції відбулося спільне засідання постійних комісій районної ради та 11 сесія Баштанської районної ради восьмого скликання. Розглядався проєкт рішення "Про розгляд звернення депутатів Миколаївської обласної ради до правоохоронних органів та до Баштанської районної ради Миколаївської області щодо дій Тетяни Мезіної".

Про це повідомляє Суспільне. 

Нагадаємо, що заступницю голови Баштанської районної ради Тетяну Мезіну підозрюють у колабораціонізмі та співпраці з російськими військами у Снігурівці.

Під час сесії було розглянуто питання  про припинення її роботи та звернення до правоохоронних органів щодо її діяльності. З 22 депутатів двоє утрималися: Людмила Луценко ("Наш край") та Людмила Маковєєнко ("ОПЗЖ").

"Щодо рішення депутатів, які утрималися важко сказати, це їхнє рішення. Можливо, після ознайомленням зі змістом листа Мезіної, можливо, із своїх якихось міркувань Людмила Луценко та Людмила Маковєєнко прийняли таке рішення. Маковєєнко сказала, що немає віри тому, що в пресі та в соцмережах пишуть, нехай розбираються правоохоронні органи. А як буде заключення правоохоронних органів, потім будемо ми вирішувати. Ось так було, а проти самого звернення ніхто не був", — розповіла голова Баштанської районної ради Наталія Олійник.

Повторно це питання виноситися не буде.

Депутат Баштанської районної ради Владислав Дмитрів висловив невдоволення рішенням.

"Сьогодні райрада себе зжила, не вбачаю великої ролі цієї гілки влади. Для мене це просто незрозуміла позиція. Людина має підозри правоохоронних органів, співпрацює з окупантами і не вистачає голосів підтримати звернення. І я не міг навіть подумати, що це може статися", — говорить депутат.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW