У Полтаві мережа магазинів «Dжинс-Хіт» у літній сезон пропонує модні речі для жінок та чоловіків



У квітні ми розповідали вам про модні тренди весни-2022, які можна було знайти у мережі магазинів стильного чоловічого та жіночого одягу «Dжинс-Хіт». Цього тижня у одному із бутіків мережі ми цікавилися речами, які є модними цього літа. Консультанти "Dжинс-Хіт" розповіли нам, що у магазині за будь-якого сезону представлений великий асортимент одягу різних розмірів та на будь-який смак - футболки, джинси, спідниці, сукні, костюми, капелюхи та аксесуари.

І цього літа клієнтам пропонують обрати один із модних "луків". Зокрема, у тренді залишаються жіночі літні штани, представлені у бузковому, рожевому, зеленому та чорному кольорах.

Поспілкувалися ми і з постійними клієнтами магазину, які відзначають ідеальний баланс між ціною та якістю одягу, який тут представлений.

 - Саме сьогодні придбала чоловічий ремінь. Вже не вперше купую саме тут, подобається ціна і якість – завжди задоволена. Дуже подобається асортимент товару, дуже подобається якість. Рекомендую саме ваш магазин – за обновочками тільки до вас! - говорить постійна клієнтка магазину, пані Марія.

Не менше важливий фактор – ввічливий та привітний персонал, який гарантує швидке та якісне обслуговування. У Dжинс-Xіт завжди багато уваги приділяють індивідуальному підходу та уважному ставленню до кожного клієнта.

-Вже багато років купую речі лише у магазині «Джинс-хіт». Тут великий асортимент товару, модні ексклюзивні речі, якість хороша. Приходимо сюди, тому що тут дуже гарний персонал! – пояснює покупець Аліна.

Нагадуємо вам, що магазини мережі Dжинс-хіт у Полтаві знаходяться за наступними адресами:

Ознайомитися із актуальним асортиментом магазинів мережі можна на сторінках "Dжинс-Хіт" у Instagram  та Facebook.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW