На Київщині затримали торговця зброєю



14 червня у Київській області поліція затримала підозрюваного незаконній у торгівлі зброєю. Вилучено гранатомет, кулемет, автомати, а також боєприпаси і гранати. 

Про це повідомляє 044 з посиланням на Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції. 

Поліція провела спецоперацію з протидії незаконному обороту зброї на Київщині. За інформацією правоохоронців, мешканець Київської області займався продажем вогнепальної зброї, гранатометів і вибухових пристроїв. 

“Серед “асортименту” - набої різного калібру, гранати, пістолети, автомати. Так, вартість гранат була 100 доларів США, пістолети  - від 700 до 1000 доларів США, автомати – від 1200 до 1700 доларів США, гранатомет можна було придбати за 500 доларів США, а постріл до нього за 250”, - зазначили у ДСР.

Чоловіка затримали під час збуту гранатомета і боєприпасів. На попередніх етапах операції поліція задокументувала продаж зброї на 142 тисячі гривень. В ході обшуків вилучено гранатомет, кулемет, автомати, гранати, патрони, а також кошти, отримані від збуту зброї. 

Наразі встановлюється походження зброї і коло осіб, які можуть бути причетними до незаконної діяльності. 

Раніше 044 повідомляв, що СБУ заблокувала роботу компанії, які розробляла і адмініструвала програмне забезпечення для окупантів на Донбасі.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва - 44.ua". Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин Києва, області та України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW