Українські військові все ближче до Херсона, де на них чекають місцеві жителі, - ВІДЕО



Сьогодні, 14 червня українські бійці записали відео, в якому стверджується, що ЗСУ вже підійшли до Херсона на відстань 10 кілометрів.

Про це повідомив військовий журналіст Андрій Цаплієнко в своєму Telegram.

"Хочу звернутися до жителів Херсона – ми вже приблизно за 10 кілометрів від Херсона, тому чекайте на нас, друзі, ми обов'язково будемо. Тримайтеся, все буде Україна", – сказав військовий.

Зазначимо, що офіційного підтвердження даної інформації немає. Але цього ж дня радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань в ефірі телемарафону розповів, що українські військові мають стратегічні успіхи, просуваються вперед на Херсонському напрямку і зараз знаходяться за 20 км від обласного центру.

"Збройні сили просунулися ще на 5 кілометрів від Таврійського. Ми наближаємось до Томиної Балки, а це 20 кілометрів до Херсона, де якраз знаходяться окупанти. Зараз бої йдуть між Таврійським і Томиною Балкою", – повідомив чиновник.

На його думку, такі тактичні перемоги українських військових мають обов'язково перерости у повноцінний контрнаступ.

"Хоч би як намагалися окупанти повернути, відбити втрачені позиції - у них нічого не вдається, і вони ще більше відкочуються назад. Тобто, ми поступово маємо переваги", - пояснив Хлань.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW