Правоохоронці затримали чоловіка, який вліз в криворізьку школу, розбивши вікно, - ФОТО



Правоохоронці затримали «непроханого нічного відвідувача» навчального закладу. Працівників школи налякав нічний гуркіт, та швидко зорієнтувавшись,  співробітниці натиснули кнопку «Термінового виклику поліції». На місці спільний наряд поліції охорони та слідчих Відділення поліції № 6 (Інгулецький ВП) виявили «шкільного гостя» та затримали його.

Про це повідомляє Криворізький міський відділ Управління поліції охорони.

На пульт центрального спостереження поліції охорони Кривого Рогу вночі надійшов сигнал «тривоги» з одного з навчальних закладів Інгулецького району. На місце негайно було скеровано спільний наряд реагування правоохоронців. По прибуттю за вказаною адресою до поліцейських звернулися працівники закладу, які розповіли, що їх налякав гуркіт розбитого скла, який лунав з середини приміщення школи.

Правоохоронці почали відпрацьовувати приміщення, де в коридорі закладу виявили невідомого чоловіка, який поводив себе неадекватно та мав пошкодження на тілі. Чоловіка затримали та надали першу медичну допомогу. А вже потім з’ясували, що 33-річний місцевий мешканець, розбив вікно навчального закладу та потрапив до середини, чим саме і наніс собі тілесні ушкодження.

За незаконне проникнення до приміщення школи чоловіка було затримано та доставлено до відділення поліції № 6 для подальшого розгляду справи.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW