Захищаючи Україну від окупантів загинув криворіжець Сергій Говоров



Захищаючи Україну від російських окупантів загинув криворіжець Сергій Говоров.

Про це повідомляє Криворізький залізорудний комбінат.

Сергій Олександрович народився 3 січня 1981 року в селі Червоне Криворізького району Дніпропетровської області. Після закінчення школи вступив до Криворізького гірничо-електромеханічного технікуму, де отримав спеціальність «Технічне обслуговування та ремонт обладнання металургійних підприємств». Після цього працевлаштувався на Центральний гірничо-збагачувальний комбінат підсобним робітником на дільницю з ремонту малих і великих електромашин цеху з ремонту енергетичного обладнання. Набравшись досвіду, став трудитися обмотувальником елементів електричних машин.

З 10 травня 2001 року до 23 жовтня 2002 року проходив строкову військову службу у Збройних силах України. Відслуживши, повернувся на Центральний ГЗК. Протягом наступних років працював на різних підприємствах: ТОВ «Ухаган», ЗАТ «Електромашсервіс». У 2007-му Сергій Говоров пов’язав своє життя з Криворізьким залізорудним комбінатом – працевлаштувався електрослюсарем (слюсарем) черговим та з ремонту устаткування на дільницю №2 шахти «Гвардійська». Згодом трудився на 1-й дільниці шахти, дільниці №1 ПГЦ ш. «Гвардійська» сервісного управління з ремонту та монтажу шахтного обладнання, в енергомеханічній службі шахти.

Оскільки його завжди хвилювало питання незалежності і суверенності України, він вирішив відстоювати інтереси держави, взявши участь в антитерористичній операції протягом 2014-2015 років.Повернувшись до Кривого Рогу, знов став працювати на рідному підприємстві. Остання його посада – механік дільниці №1 (підготовчих та нарізних робіт) шахти «Гвардійська». Зарекомендував себе як працьовитий, досвідчений фахівець своєї справи. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва шахти «Гвардійська» і підприємства.

1 березня 2022 року Сергія Говорова було мобілізовано до лав ЗСУ як досвідченого воїна, який прагнув назавжди вигнати ворога з нашої землі і жити в мирі та спокої. Під час служби проявив стійкість та мужність, вірність військовій присязі. На жаль, 4 червня внаслідок обстрілу позицій противником він загинув в районі населеного пункту Богородичне Донецької області.

Без чоловіка залишилася дружина Ірина Юріївна, без батька – донька Анастасія та син Роман Неможливо виразити словами весь біль, який відчувають рідні, близькі, товариші, побратими і колеги… Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати рідних, а слова підтримки допоможуть перенести сімейне горе.

Керівництво, трудовий колектив акціонерного товариства «Криворізький залізорудний комбінат» щиро поділяє горе родини Сергія Говорова та схиляє голови у великій скорботі. Дякуємо батькам за виховання гарного та мужнього сина. Світла пам’ять про Сергія Олександровича назавжди залишиться в наших серцях. Ми пам’ятаємо, якою дорогою ціною дістається кожна хвилина мирного життя.

Вічна пам’ять та слава полеглому Герою!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW