У Новомосковську розіграли Кубок територіальної громади з шахів



4 червня у Новомосковську розіграли Кубок Новомосковської територіальної громади з шахів. Пройшов турнір в міському ПК «Металург».

Взяли в ньому участь 28 спортсменів з громад міста та району.

Очолив суддівство суддя національної категорії Сергій Цираковський.

Організували змагання у відділі з питань фізичної культури та спорту Управління культури, спорту та туризму Новомосковського міськвиконкому.

Перед початком змагань учасників привітав міський голова Сергій Рєзнік.

Проходив турнір у 7 турів.

За підсумками балів перемогу отримали:

І місце – Михайло Плюха;

ІІ місце – Сергій Коваленко;

ІІІ місце – Юрій Галичин.

ІV місце – Данило Полтавець.

Переможці отримали кубки та грамоти.

Особливо також відзначили спортсмена Василя Северина – за досвід гри у цьому виді спорту той отримав спеціальну нагороду. Статуетки та грамоти вручили також: Софії Коробкіній (Новомосковський шаховий клуб «Дебют») – за волю до перемоги та Назару Шаповалу (Новомосковський шаховий клуб «Дебют»), як перспективному гравцю.

У Новомосковську розіграли Кубок територіальної громади з шахів, фото-1У Новомосковську розіграли Кубок територіальної громади з шахів, фото-2У Новомосковську розіграли Кубок територіальної громади з шахів, фото-3У Новомосковську розіграли Кубок територіальної громади з шахів, фото-4У Новомосковську розіграли Кубок територіальної громади з шахів, фото-5У Новомосковську розіграли Кубок територіальної громади з шахів, фото-6У Новомосковську розіграли Кубок територіальної громади з шахів, фото-7У Новомосковську розіграли Кубок територіальної громади з шахів, фото-8У Новомосковську розіграли Кубок територіальної громади з шахів, фото-9У Новомосковську розіграли Кубок територіальної громади з шахів, фото-10

Читайте також: У Новомосковську пройшов благодійний футбольний турнір "Разом до Перемоги"



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW