Здорожчання чи скорочення: в Дніпрі для користувачів деяких автобусних маршрутів влаштували голосування



В Дніпрі скоротили маршрут автобусних маршрутів №9, №77, №92, №141, які почали прямувати від Сухачівки, Діївки, Таромського до ст. м. "Покровська". Це рішення було прийнято в березні і було зумовлено здорожчанням дизельного пального з 26 до 38 гривень за літр та безкоштовним проїздом у метрополітені. Але зараз повертається плата за переїзд в "підземці", а вартість пального збільшилася до майже 60 гривень.

Про це повідомили в Департаменті транспорту ДМР.

"Навіть за такою ціною вкрай важко фізично заправити громадський транспорт у зв'язку з дефіцитом дизельного палива в Україні. Повернення автобусних маршрутів до середмістя спричинить до збільшення загального кілометражу приблизно у два рази, відповідно пального потрібно теж вдвічі більше.

Саме з цих причин, повернення автобусних маршрутів до звичних для багатьох кінцевих (Вокзальної та Старомостової площі) не є можливим", - йдеться в повідомленні.

Розуміючи попит на саме таке сполучення, у відомстві запропонували користувачам маршрутів №9, №77, №92, №141 самим визначити який варіант для них є більш прийнятним:

1) збільшення тарифу на проїзд до 15 гривень та повернення кінцевих до середмістя;

2) збереження вартості проїзду за скороченим маршрутом.

Зазначимо, що станом на сьогодні, 1 червня 70% учасників голосування обрали перший варіант. Щоб долучитися, треба перейти за посиланням.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW