Школярі Новомосковська можуть підготуватися до мультипредметного тесту онлайн



Вже понад 3 тис школярів Дніпропетровщини готуються до мультипредметного тесту на онлайн-платформі. ЇЇ розробили у Дніпрі, проте навчатися можуть діти й з інших міст.

Про це розповіли під час брифінгу у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«Понад місяць тому запустили освітню онлайн-платформу. Раніше скористатися нею могли тільки мешканці Дніпра. Минулого тижня відкрили доступ для школярів Кривого Рогу, Павлограда, Нікополя, Новомосковська, Жовтих Вод. Відзавтра вона стане доступною для учнів з усіх міст України», – сказав директор комунального підприємства «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро» Артем Трепезніков.

Щопонеділка та щосереди педагоги Дніпра проводять на платформі онлайн-уроки. А ще там можна переглянути відеолекції та презентації, пройти тести.

«На платформі опублікували вже понад тисячу тестів, 50 відеолекцій, з півсотні стислих конспектів з різних предметів та презентацій. Їх розробили найкращі вчителі міста. Якщо діти не можуть займатися у будні – переглянути матеріали можна у будь-який день», – додав він.

Підготуватися до тестування можна тут. Питання та допомога – за номерами «гарячої лінії»: 063 876 94 49, 067 876 94 49, 050 876 94 49. Дзвінки приймають з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 18:00.

Мультипредметний тест цьогоріч проведуть замість ЗНО. Буде три предмети – українська мова, математика й історія України. З кожного – по 20 запитань. На виконання – 120 хвилин. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW