На Житомирщині дитина потрапила під колеса авто



Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 травня близько 15:20 на вулиці Богданівській райцентру. У результаті наїзду 8-річний хлопчик отримав травми. Поліція з’ясовує обставини пригоди.

Попередньо, водій автомобіля «Chevrolet Aveo», 42-річний бердичівлянин, рухаючись вулицею, вчинив наїзд на велосипедиста, 8-річного місцевого жителя.

У результаті ДТП хлопчик отримав травми та був доставлений до лікарні для надання медичної допомоги.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події.

Водіям автомобілів нагадує: аби мати змогу контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху та пам’ятайте про присутність на дорогах значної кількості двоколісних транспортних засобів. Зауважте, що такі керманичі є повноправними учасниками дорожнього руху, тому слід ставитися до них з повагою.

Шановні батьки! Нагадайте дітям Правила дорожнього руху та власним прикладом демонструйте їх дотримання. Пам’ятайте, що рухатися по дорозі на велосипедах дозволяється особам, які досягли 14-річного віку.

Не залишайте дітей без нагляду, не дозволяйте гратися поблизу автошляхів. Неодноразово розповідайте їм про заборону бігати через автошлях, виїздити на дорогу, у тому числі пішохідні переходи на велосипеді, роликах, самокатах, бордах тощо.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

На Житомирщині дитина потрапила під колеса авто, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW