Данілов заявив, що ексголова КСУ та інші судді планували легітимізацію Януковича



Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що ексголова Конституційного Суду України Олександр Тупицький та низка інших суддів мали взяти участь у легітимізації президента-втікача Віктора Януковича після повномасштабного вторгнення рф.

 На початку повномасштабного вторгнення Росії була інформація, що Віктора Януковича привезли в Білорусь, щоб потім, у захопленому Києві, оголосити "президентом України". Це справді доведений факт.

У цій схемі мали брати участь судді, зокрема одіозний Олександр Тупицький. Про це в інтерв'ю 24 каналу ексклюзивно заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Ці судді зараз мають давати покази СБУ, – Данілов

Данілов пояснив, що в Україні почали готуватися до повномасштабної війни Росії ще з лютого 2021 року, коли перше рішення РНБО стосувалося ексголови Конституційного Суду України Олександра Тупицького. Він і мав брати участь у поверненні вже колишнього президента України.

Це доведений факт. Це не розуміють тільки ті люди, які заплющують очі й не мають бажання із цим зараз розбиратися. Ці судді мають сьогодні давати покази СБУ щонайменше,– заявив секретар РНБО.

Він зазначив, що у Росії був проєкт повернення Януковича через юридичну процедуру, зокрема через суди та Окружний адмінсуд Києва, який у грудні 2021 року отримав заяву від експрезидента України.

"Янукович не має до нашої країни 8 років реально ніякого стосунку, але наші суди дивні. Вони беруть цю заяву", – обурився Данілов та нагадав, як цю заяву ще у січні 2022 року призначили до розгляду.

Зауважте! У січні 2022 року президент-утікач знову поскаржився в український суд, що його незаконно усунули з посади президента. ОАСК своєю чергою відкрив тоді провадження.

Очільник РНБО наголосив на тому, що наступним кроком у плані держави-терористки мало стати якраз таки рішення Конституційного Суду на чолі з Тупицьким, де все зробили б дуже швидко або силоміць, або й цілком добровільно.

"Було б легалізовано пана Януковича. Ці плани нам були зрозумілі. Підготовка була дуже-дуже велика зроблена", – резюмував Данілов нездійснені плани Кремля.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW