На Новоград-Волинщині викрили в крадіжках злодіїв



За крадіжки, учинені в умовах воєнного стану, двом жителям Ємільчинської громади може загрожувати до 8 років ув’язнення. Нині тривають досудові розслідування.

24 травня до відділення поліції № 1 (смт Ємільчине) Новоград-Волинського РВ звернувся 36-річний житель місцевої громади із повідомленням про крадіжку мобільного телефону. 

У результаті проведених заходів поліцейські встановили причетність до правопорушення 31-річного місцевого жителя. У скоєному чоловік зізнався. Викрадений мобільний правоохоронці у нього вилучили. У рамках кримінального провадження триває з’ясування всіх обставин. 

Цього ж дня до поліції звернувсь 56-річний житель с. Підлубів із заявою про крадіжку з його домоволодіння. Чоловік розповів, що з двору викрали мотокосу.

Дільничні офіцери поліції встановили причетність до правопорушення 28-річного раніше судимого місцевого жителя. Молодик у вчиненні крадіжки зізнався та пояснив, що скористався відсутністю господаря. Викрадене у нього вилучили. 

Нині в обох випадках тривають досудові розслідування, розпочаті за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Зважаючи, що протиправні дії були вчинені в умовах воєнного стану, причетним може загрожувати позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW