На 85-й день російського вторгнення мешканці села на Херсонщині спостерігали, як окупанти гатять по своїх же позиціях



На територіях, де точаться бойові дії, люди не лише не втрачають почуття гумору, а ще й займаються благоустроєм і допомагають один одному.

Про ситуацію у Нововоронцовській громаді пише у Facebook Дмитро Бурлай.

"Спостерігаючи за настроєм жителів селища та села Осокорівка скажу, що наша нація є унікальною. Відважність та стійкість вражає. Ще й з почуттям гумору. Так люди не перестають насміхатися над ворогом і його діями. Нещодавно я писав, що рашисти вели обстріли села Осокорівка з гелікоптерів. Так там був ще й певний конфуз в окупантів. З самого початку, коли один гелікоптер залетів до лінії фронту  через поля, а два інші прилетіли зі сторони Дудчан вздовж річки і почали стріляти, то наші "місцеві" були здивовані і  не зрозуміли в чому справа. А річ в тім, що рашисти, під час першого "зальоту", обстріляли по факту свої позиції. Їм ніхто і не заважав. Думаю окупанти діяли за принципом:  бий своїх, щоб чужі боялися. Адже наші ЗСУ вже нічим не можна залякати", - пише депутат.

Також чоловік розповів, як  небайдужі жителі селища самотужки, за власної ініціативи продовжили прибирати територію селища. Зокрема, вкотре було надано допомогу продуктами харчування місцевій лікарні.

"Наша команда продовжує працювати з ЗСУ, жителями пенсійного віку та ВПО. Щоденно приймаємо наших переселенців в нашому волонтерському центрі. Можна вибрати для себе одяг, предмети гігієни. 

Також, на численні прохання, нагадую контактні дані для запису на підвезення до домівки "газу"  - Анатолій Зінов'єв: 0683025765", - додає Бурлай.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW