Окупанти хочуть мобілізувати маріупольських чоловіків на війну з Україною



Російські окупанти вивозять маріупольців до фільтраційних таборів. Їх планують мобілізувати на війну проти України. Крім того, загарбники намагаються провести у місті перепис чоловіків віком від 18 до 50 років.

Про це повідомив радник мера Петро Андрющенко.

"За останні два тижні кількість людей в фільтраційних таборах селищ Безіменне/Козацьке Новоазовського району зросла з 2 тис. чоловіків до 3-4 тисяч. Окупанти продовжують практику вивозу чоловіків з Маріуполя до цих фільтраційних таборів. При цьому, жодного маріупольця протягом 5-ти тижнів з табору не звільнено. 

Умови отримання погіршуються, фактично чоловіків психологічно зламують", - зазначив Андрющенко.

За його словами, окупанти дали наказ провести окремий перепис чоловіків-маріупольців віком від 18 до 50 років. З цих людей нібито збираються сформувати "трудовий резерв на розбір завалів".

"В той час наші внутрішні джерела повідомляють про плани розпочати реальну та відкриту мобілізацію чоловіків в липні-серпні після отримання ними паспортів так званої днр або громадянства росії по спрощеної процедур. У підсумку ми можемо стверджувати, що росія разом з сателітами прийняла рішення щодо поповнення мобілізаційного резерву війська за рахунок чоловіки Маріуполя вже протягом найближчого часу. Тактика «бабы новых нарожают» збору та використання «гарматного м’яса» в росії залишається незмінною сторіччями", - робить висновки радник мера.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW