рф хоче передати Маріуполь в "шефство" ТікТок-кадировцям



Маріуполь виявився "недружнім" до окупантів, тому для придушення опору влада рф планує передати його ТікТок кадировцям: з портом та правом мародерства. І сьогодні в місті відбулася зустріч окупаційної адміністрації з політиками з чечні.

Про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко

"Стає потрохи зрозумілим частини пазлу, що окупанти планують робити з Маріуполем, та хто буде умовним “куратором відновлення”. Наші джерала з оточення Іващенко повідомляли, про “шефство” від Чечні. Через те, що Маріуполь виявився занадто недружнім та неціоналістичним. Тому для залякування та придушення спротиву планується віддати місто кадирівцям. З портом та правом мародерства.

Тепер ми фіксуємо часткове підтвердження . Сьогодні в Маріуполь вперше відбулася робоча зустріч за участю окупаційної адміністрації, депутата держдуми рф сабліна (куратор окупації Маріуполя з 2014 року), адамом делімхановим та ахмедом долгаєвим. Які є по суті частиною політичної влади Чечні. Обговорювали плани по «відновлюванню Маріуполя». Кадирівці поводились як господарі, та сам графік зустрічі скоріш нагадував оцінку та інфентарізацію того, що залишилось. Аніж щось, схоже не «плани по відновленню».

То ж, один з можливих сценаріїв почав реалізовуватись. Продовжуємо слідкувати за розвитком подій", - розповів він.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW