На кордоні з Дніпропетровщиною окупанти обстрілювали наші підрозділи із ствольної артилерії та мінометів: ситуація в регіоні станом на вечір



Завершується вісімдесят перша доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір. 

Про це повідомляє редакція 056. 

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив щодо ситуації в регіоні. На кордоні з Криворізьким районом окупанти сьогодні обстрілювали наші підрозділи із ствольної артилерії та мінометів. Як і раніше – не можуть зайти в область, тому вдаються до обстрілів. Але отримують потужну відсіч.

В громадах області наразі все спокійно.

Микола Лукашук також повідомив, що після перемоги України на Євробаченні, сьогодні з‘явилася ще одна, не менш крута новина: Швеція та Фінляндія офіційно прийняли рішення вступити в НАТО.

"Чуєте тріск? Так тріщать по швам нерви у когось в москві. Чому? Росія зараз контролює Балтійське море лише зі сторони калінінграда і санкт-петербурга. З півдня узбережжя контролюють Латвія, Литва, Естонія, Польща, частково Німеччина. З півночі – Швеція та Фінляндія. 

У випадку, якщо ці дві держави стануть членами НАТО, під контроль альянсу відійде близько 90% узбережжя Балтійського моря. І острів Готланд, з якого можна контролювати майже всю акваторію Балтики. Як для оборони, так і для атаки.

Також після вступу Фінляндії сухопутний кордон альянсу з росією зросте удвічі – до 2600 км.

Росія вважає НАТО своїм лютим противником. Тому уявіть, як зараз підгорає у вищого керівництва рф від думки, що до країни можуть впритул підійти «вороги»? 

З огляду на це росіянам, скоріш за все, доведеться додатково перекинути свої сили на узбережжя Балтійського моря. Це суттєво послабить їхні позиції в Україні. А тут вже чим гірше для рф – тим краще для нас. Цинічно? Не думаю. Тому стежимо за перебігом подій і тримаємо кулаки, щоб вступ Швеції та Фінляндії до альянсу стався якнайшвидше.

Той випадок, коли путін думав, що всіх переграв. А по факту через війну проти України загнав свою державу в ще більшу ізоляцію від цивілізованого світу.

Бункерний вождь боявся баз НАТО в українському Криму.

Тепер боятиметься того, що вони скоро можуть з‘явитися зовсім поряд з санкт-петербургом",  - підсумував Микола Лукашук.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW