Краплина дитинства для малечі із сімей ВПО у війну, - ФОТО



Триває сімдесят дев’ята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Цей період змінив кожного українця. Руйнування окупантами міст нашої держави вимушує людей покидати власні домівки та рятуватися у більш безпечних регіонах. Ворог не лише руйнує інфраструктуру, а і краде дитинство малечі. Для покращення психологічного стану дітей із ВПО в Обухівській ОТГ показали виставу «Троє поросяток» на сучасний лад.

Про це повідомляє редакція 056 з посиланням на ГО «Відродження традицій Дніпро», які надали неабияку допомогу Обухівській громаді. 

Організаторкою події стала Тетяна Харченко. Саме вона запропонувала втілити в життя добру ідею для дітей переселенців ВПО, які зареєструвалися. 

На минулому тижні малечі з Березанівки та Обухівки, у фойе СШ №116, теплі та радісні емоції подарували актори Дніпропетровського Академічного Обласного Українського Молодіжного театру.  

З інформацією про виставу організатори звернултся до директора Обухівського ліцею № 1 Віри Джур. І вона, і адміністрація навчальних закладів допомогли в даному питанні організовано та оперативно. Світлана Калачевська, начальник відділу соціального захисту населення, теж не залишилася осторонь. 

З перевезенням 18 дітей ВПО та дорослих, батьків-супроводжуючих допоміг голова Обухівської селищної ради. Василь Гезь. 

Вистава допомогла малечі відволіктися. Ці діти відчули пекло війни. Під час гри акторів вони сміялися і жартували з головними героями. Особливо, з Вовчиком. 

Не тільки дітлахи були у захваті від гри акторів – дорослі теж щиро сміялися і дарували гарячі аплодисменти.

«Троє поросяток», дійсно, спектакль нашого сьогодення. 

І про коронавірус згадувалося, і про «спєцапєрацію» путіна. Протролив його Сіромаха-Вовчик, коли намагався «захопити» будиночок Поросятка. 

Бо рф вояки ж тільки і вміють, як покинуті птахофабрики та ангари називати «базами» та «стратегічними воєнними об’єктами». 

Лунало від Вовчика, що усі ми – «Нація не продається!». 

А наприкінці вистави на його гасло «Слава Україні!» малеча миттєво голосно відповіла: «Героям Слава!» 

Потім дітлахів головні герої пригостили кексиками та цукерками, щоб дорога додому у спогадах про перегляд була ще солодшою.  

Разом до Перемоги!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW