25 000 грн зарплати на місяць: роботодавці терміново пропонують вакансії людям, яким потрібна робота



Велика кількість українських переселенців у теперішніх непростих для держави умовах була змушена перебратися у більш західні області. На нових місцях люди шукають собі роботу, аби бути спроможними забезпечити себе і свох близьких. Українське підприємство "М-ТАС" (Militarist Тactical), що спеціалізується на створенні тактичний одяг та спорядження, відкрило нове виробництво у Львові. 

Як інформує "VG.Lviv", компанія запустила у Львові власне швейне підприємство на 100 робочих місць. Його робота частково стартувала минулого тижня, там вже працює 30 працівників.

Триває набір кваліфікованих швачок, розмір зарплати становить від 25 тисяч гривень. Про це повідомив директор відділу виробництва «М-ТАС» Денис Головко.

"Український бренд М-ТАС (Militarist Тactical) присутній на ринку України вісім років. В Україні нашу продукцію шиє понад 30 підприємств, але це зовнішні підприємства. Власне виробництво є у Києві. Вирішили відкрити власну фабрику у Львові. Зараз тут багато людей, багато переселенців. Більше можливостей набрати людей на роботу, ніж, наприклад, у Києві", – розповів Денис Головко.

Компанія закупила нове обладнання та розпочала виробництво в орендованих приміщеннях на території колишньої львівської взуттєвої фабрики «Прогрес» на вулиці Жовківській.

Що пропонує роботодавець:

Офіційне працевлаштування;

Заробітна плата від 25 000 гривень.

Нове та найсучасніше обладнання;

Максимально комфортні умови праці;

Графік роботи пн-пт, з 8:00 до 17:00.

Вимоги:

Досвід роботи на швейному виробництві;

Вміння працювати в колективі.

Обов'язки:

Пошиття в бригадно-конвейєрному циклі «сумкових виробів». Запити на вакансії приймають за номером телефону: 096-125-58-94 Денис. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW