Обережно – активізувалися телефонні злодії!



ГУ ДПС у Полтавській області вже неодноразово повідомляло про дзвінки шахраїв, які телефонують платникам податків від імені керівників податкових органів та їх заступників вимагаючи надання неправомірної вигоди.

Останнім часом діяльність таких злочинців в області активізувалася, зокрема дзвінки від зловмисників находили суб’єктам господарювання Гадяцької та Карлівської територіальних громад.

Головне управління ДПС у Полтавській області вкотре акцентує увагу платників, що службові особи Головного управління жодних вказівок по телефону щодо проведення перевірок, збирання коштів від свого чи від імені довірених осіб не давали й давати не можуть. Вони завжди діють винятково в межах норм Податкового Кодексу та законодавства України.

- Податківці наполегливо радять не вступати в перемовини з телефонними шахраями та не перераховувати їм кошти, бути пильними та обачними. А при виявленні таких махінацій негайно звертатись до органів Національної поліції, СБУ та прокуратури сказано у повідомленніГоловного управління ДПС у Полтавській області

На Полтавщині засуджений втік з виправної установи



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW