У Кривому Розі правоохоронці вилучили наркотиків на більш ніж мільйон гривень, - ВІДЕО



Двоє криворіжців з використанням однієї із кур’єрських служб налагодили канал збуту наркотиків до західних областей України.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Дніпропетровській області. 

Наркозбувачів затримали 21 квітня на одній із вулиць м. Кривий Ріг.  У них та за місцем їх мешкання поліцейські управління боротьби із наркозлочинностю Дніпропетровщини вилучили пакунки, підготовлені для відправки, та пластикові ємності з канабісом, загальною вагою 4,5 кілограму. Також у фігурантів вилучено полуавтоматичний стартовий пістолет з ознаками переробки, набої до нього.

Як з’ясували поліцейські, чоловіки причетні до збуту наркотиків до західних областей України. За цінами «чорного ринку» вартість вилучених наркозасобів складає понад 1 млн. 100 тисяч гривень.

Вилучені речові докази направлено на проведення експертизи.  

Наркозбувачами виявилися 28-, та 29-річні криворіжці. Їх затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим відділення поліції № 3 Криворізького районного управління поліції відкрито кримінальні провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Після проведення відповідних досліджень поліцією буде прийнято рішення про оголошення фігурантам повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW