російські окупанти обстріляли Миколаївщину з РСЗВ “Смерч”, - ФОТО



Вранці 25 квітня російські війська вчергове обстріляли місто Миколаїв з ракетних систем залпового вогню типу “Смерч”. Вогневе ураження було нанесено по житловому масиву. Внаслідок обстрілу одну людину поранено.

Як повідомляє Комендатура сил оборони Миколаєва, окрім того зруйновано цех приватного підприємства харчової промисловості, пошкоджено продуктовий супермаркет, вибито вікна у багатьох квартирах.

У той самий час, російські окупанти нанесли кілька ракетних ударів по місту Очаків. Попередньо відомо про застосування протикорабельних ракет типу Х-35. Пошкоджено приватну власність.

“Слід зазначити, що ворог продовжує використовувати заборонені міжнародними конвенціями боєприпаси. Небезпека від застосування ракетних систем типу Смерч полягає у тому, що вони є малопомітними для систем протиповітряної оборони. Отже, просимо громадян, за можливості, триматися”, - наголосили у КСО.

обстріл Миколаєва та Очаковаобстріл Миколаєва та Очаковаобстріл Миколаєва та Очаковаобстріл Миколаєва та Очаковаобстріл Миколаєва та Очаковаобстріл Миколаєва та Очаковаобстріл Миколаєва та Очаковаобстріл Миколаєва та Очакова



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW