Митрополит УПЦ МП Онуфрій запропонував провести мирну хресну ходу до Маріуполя та забрати мирних жителів і військових



Митрополит української православної церкви московського патріархата Онуфрій запропонував провести мирну хресну ходу на Великдень.

Звернення Митрополита Онуфрія розміщене на офіційній сторінці Української Православної Церкви.

Так Онуфрій ропонує провести мирну хресну ходу з 22 до 24 квітня з Оріхова (Запорізька область) до заблокованого Маріуполя. Митрополит заявив, що ця хресна хода хоче забрати з Маріуполя мирних жителів, поранених людей та військових, а також тіла загиблих і повернутися назад на підконтрольну Україні територію.

- У зв’язку з цим, Українська Православна Церква, силами єпископату, духовенства, чернецтва і вірян, готова організувати молитовну ходу від міста Оріхів Запорізької області до заводу "Азовсталь" у місті Маріуполь з метою надання невідкладної допомоги та виведення мирних жителів. Також хода могла б вивезти поранених військових і забрати тіла загиблих. Ми звертаємося до всіх, від кого це залежить, і просимо в період зі Страсної П’ятниці (22 квітня 2022 року) до Світлого Христового Воскресіння (24 квітня 2022 року) на території міста Маріуполь та його околицях забезпечити режим припинення вогню і надати гуманітарний коридор для проходження зазначеної молитовної ходи,- говориться у повідомлені. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW