У Полтаві переселенка із Харківщини народила трійню, - ФОТО, ВІДЕО



Жительку Харківщини, яка народила трійню у Полтаві, виписали з пологового будинку. 27-річна Альона Квакіна переїхала через війну із селища Старий Салтів.

6 квітня дружина жителя Харківщини Віталія Квакіна народила трійню. Із пологового жінку Альону з дітьми чоловік відвіз до орендованої квартири, інформує Суспільне.

"Настя – у неї найбільше риси обличчя мої. Вона більш кругла (має округле обличчя – ред.). У Даші вираз обличчя тата. А Діанка, мабуть, – і тато, і, мама, взяла все по-трішки. А чоловік говорить, що вони всі однакові у нас. Коли їх сьогодні одягли в одинакові комбінезони, тяжко було розрізнити, але за характером вони різні", – каже жителька Харківщини Альона Квакіна.

У Полтаві переселенка із Харківщини народила трійню, - ФОТО, ВІДЕО, фото-1, Фото: Суспільне Полтава

Фото: Суспільне Полтава

Народжувати в Полтаву 27-річна Альона приїхала через повномасштабну війну. До цього із чоловіком проживали у селищі на Харківщині.

З 24 тижня (вагітності – ред.) ми були у бомбосховищі у чоловіка два тижні. Потім я потрапила до пологового, і, коли вже почали стріляти біля пологового, чоловік вивіз нас сюди, до Полтави, до лікарні", – говорить жителька Харківщини.

Про те, що народиться трійня, подружжя дізналось, коли Альона була на восьмому тижні вагітності.

"На шостому тижні я поїхала сама на УЗД до лікаря, була двійня. Сказали, що двійня, а третій (плід – ред.) – під питанням. На восьмому тижні ми поїхали разом із чоловіком, і нам уже сказали, що буде трійня. Були три однакових ембріончики однакового розміру. Чоловік сказав, що учетверте він не поїде на УЗД, бо він боявся, що буде їх чотири (ембріони – ред.).Нам пропонували зробити редукцію (зменшення кількості плодів – ред.), ми відразу відмовились", – каже Альона Квакіна.

"Перша реакція на те, що було двоє, – зраділи. А другий раз коли приїхали, сказав лікар: «У вас троє». А я кажу: «Ну що, тоді хрещеною будеш»", – каже житель Харківщини Віталій Квакін.

Імена дівчаткам обирали всією родиною, каже Альона.

"Настю обрав тато. Анастасія. Даша – обрав Ярослав, синочок наш. А Діана вибрали ми зі старшим сином.У першу добу ми не спали, ми не спали усі вчотирьох. Зараз, як сказати, як із

однією дитиною, я справляюся. Так, складно, але нічого, все можливо", – говорить Альона Квакіна.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW