"РуZZкій мір" "звільнив" Миколаїв від нормального водопостачання: люди збирають дощову воду, - ФОТО



Миколаїв залишається вже близько тижня без централізованого водопостачання. Одеса не залишилась осторонь і оперативно організувала відправку водовозів до сусідів. Волонтери організували збір та відправку бутильованої води. Тим не менш, миколаївці не втрачають можливості запастись навіть дощовою водою.

Про це повідомляє кореспондент 048.ua

За інформацією, працівників водоканалу, Миколаїв залишився без водопостачання через прорив мережі, який стався унаслідок обстрілів.

В Одесі, довідавшись про скрутне становище сусідів, оперативно було організована допомога. Від міста до Миколаєва направили п'ять водовозів і ще один з ринку "7 кілометр". Містяни разом з волонтерами організували збір та доставку бутильованої води.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім запевнив, що привізна питна вода є. Працюють водовози. Достатньо і бутильованої води. Сформовані резерви. Тим не менш, миколаївці збирають дощову воду. Очевидно, щоб використовувати у побуті, наприклад, для миття посуду. 

Наразі можна констатувати, що "руZZкій мір" "звільнив" миколаївців від доступу до централізованого водопостачання. Ось як виглядають спальні райони міста під час дощу: 

Автор фото: Марія ШевченкоАвтор фото: Марія Шевченко

Читайте також: Бога молив, щоб прийшли "руZZкіє", а Бог послав СБУ: на Одещині затримали колаборанта, - ФОТО



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW