Мешканці міста Житомир свідомо забруднювали річку Крошенка



На адресу Державної екологічної інспекції Поліського округу надійшло звернення від громадянина, який повідомив про можливі скиди нечистот до річки Крошенка.

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу з виїздом на місце, факт викладений у зверненні стосовно скиду нечистот з приватних домоволодінь мешканців мікрорайону Крошні до водного об’єкту річки Крошенка частково мав місце.

Читайте також: У Житомирі працівники водоканалу виявили унікальну знахідку — дерев’яний трубопровід початку ХХ століття протяжністю близько 300 м

Такі факти порушення порядку поводження з рідкими побутовими відходами на території міста свідчать про неналежну організацію Житомирською міською радою порядку їх видалення.

В свою чергу Державною екологічною інспекцією Поліського округу на адресу Житомирської міської ради та комунальних підприємств міста направлено Вимогу, щодо комісійного обстеження та ліквідації скидів рідких відходів у вищезазначений водний об’єкт.

На даний час від комунальних підприємств міста надійшла інформація про те, що ними вжито заходів реагування в межах самоврядного контролю та ліквідовано самовільні підключення побутових скидів мешканцям домоволодінь.

Також громадянам вручено Приписи, щодо недопущення несанкціонованих скидів неочищених стоків до водного об’єкту в майбутньому.

Державна екологічна інспекція Поліського округу закликає громадян приватних будинків своїми діями не шкодити навколишньому природному середовища.

Державна екологічна інспекція Поліського округу

Підписуйтесь на нас у соціальних мережах, ще більше оперативної інформації тут:

  • Telegram
  • Instagram
  • Facebook

Читайте також: Очистка русла Тетерева триває! ФОТО

Мешканці міста Житомир свідомо забруднювали річку Крошенка, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW