За що маріупольський депутат розсердився на Оксану Марченко, - ВІДЕО



16 квітня дружина   заарештованого Віктора Медведчука, Оксана Марченко звернулась до президента росії володимира путіна. Вона попросила обміняти на кого-небудь в Україні її чоловіка. А заодно поскаржилась на долю сотень, так би мовити, «в’язнів СБУ», в тому числи і на долю затриманого депутата Маріупольської міської ради Володимира Клименка.

Нагадаємо, Клименко очолював фракцію ОПЗЖ в Маріуполі, а за непідтвердженими даними, ще й був колишнім чоловіком кримської прокурорши Наталії Поклонської.

Його затримали нещодавно в Одесі за підозрою в антиукраїнській діяльності. Але, звісно, ніхто в тюрму не кидав. Провели перевірку, поговорили і відпустили.

Чи є в діях Володимира Клименко склад злочину чи ні, нам наразі невідомо. Проте вся ця ситуація, ось це «заступничество» Оксани Марченко дуже образило Володимира Клименка.

Після того, як росіяни зруйнували його власне житло в Маріуполі, схоже, Клименко розхотів мати справи з цією компанією під назвою ОПЗЖ.

І він записав відео, в якому направляє Оксану Марченко в відомому напрямку (але цензурно), гучно кричить, що Крим – це Україна, Маріуполь – це Україна. А росіяне – вбивці, які знищили Маріуполь.

Дивіться самі… 

ЧИТАЙТЕ НАС В ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ МАРІУПОЛЬ 0629



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW