Медведчук просить обміняти його на захисників і мешканців Маріуполя, - ВІДЕО



Віктор Медведчук просить обміняти його на захисників і мешканців Маріуполя. 

18 квітня на фейсбук-сторінці Служби безпеки України опублікували звернення затриманого Віктора Медведчука до президентів України та рф з проханням обміняти його на захисників і мешканців Маріуполя. 

"Я, Медведчук Віктор Володимирович, хочу звернутися до президента російської федерації володимира путіна і до президента України Володимира Зеленського з проханням про обмін мене українською стороною на захисників Маріуполя і жителів, які перебувають там на сьогодні і не мають можливості безпечного виходу через гуманітарні коридори", - сказав Медведчук.

Агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять мирне населення, блокують доставку в місто гуманітарної допомоги, примусово вивозять українців на територію рф та свідомо руйнують місто. У заблокованому Маріуполі залишаються, за різними оцінками, близько 120 тисяч мирних жителів, а місто продовжують боронити бійці полку "Азов" та 36ої бригади морської піхоти.

Нагадаємо, СБУ затримала Медведчука 12 квітня. Згодом Голова СБУ Іван Баканов розповів деталі спецоперації із затримання нардепа-втікача. Він повідомив, що ФСБ рф намагалась вивезти його спочатку до Придністров'я, а згодом - до москви. СБУ затримала Медведчука по дорозі - на виїзді з Київської області.

Личаківський райсуд Львова змінив запобіжний захід підозрюваному в держзраді та сприянні діяльності терористичної організації нардепу від ОПЗЖ Віктору Медведчуку на арешт без можливості внесення застави. 

Читайте також: Козицький розповів про наслідки ракетних ударів по Львову 18 квітня

Фото на головній: знімок екрану відео СБУ



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW