Наразі найбільша проблема Києва – громадський транспорт, - КМДА



На сьогодні, велика проблема для Києва - це громадський транспорт. На цьому наголосив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник. За його словами, попри заклики міської влади та військових, мешканці столиці щодня повертаються до Києва. Саме тому потрібно збільшувати чисельність транспорту з чим поки є проблеми, але їх вирішують.

Про це заступник міського голови Києва Микола Поворозник заявив в одному з етерів.

Наразі у Києві, точно більше ніж 2 млн людей. На сьогодні більше приїздять до Києва, ніж тих, хто покидає Києв. Тому ми змушені вирішувати ті завдання, які покращать життєдіяльність тих людей, які знаходяться у місті. Транспортна проблема, робота громадського транспорту й пересування вулицями міста, враховуючи, що місто готувалося понад місяць до охорони й оборони, на сьогодні достатньо складна, – пояснив Поворозник.

Ми маємо Telegram-канал. Читайте та долучайтесь, щоб бути в курсі важливих подій Києва, регіону та України.

За його словами, для відновлення роботи громадського транспорту КМДА робить все можливе: відновлюють роботу маршрутів громадського транспорту, змінюють роботу метрополітену та намагаються відкривати мости у столиці.

Сьогодні працюють три мости: Північний, Південний й Дарницький у звичному режимі. Зараз ведеться робота, щоб частково відкрити міст Патона, – зауважив він.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Києві, де скоротили комендантську годину, яка тепер триває з 22:00 до 05:00, збільшили час роботи столичного метрополітену. Про це повідомляють у Київській міській державній адміністрації.

Крім цього, ми повідомляли, що після того, як воїни ЗСУ звільнили Київщину від російських загарбників, мешканці регіону масово почали повертатися додому. Через це на в'їзді до столиці кілометрові затори. Відео з заторами опублікували в соцмережах.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW