Ворог формує загони «народної міліції» для репресій українців



У Центрі протидії дезінформації при РНБО України застерігає ть, що «народна міліція» рф не має нічого спільного з правоохоронними органами, передає редакція. 

Всупереч заявам керівництва росії про те, що начебто «окупація України не входить до планів рф», на деяких тимчасово окупованих територіях ворог вдається до формування підрозділів так званої народної міліції.

Такі ж підрозділи протягом 8 років проводять репресії серед українців в ОРДЛО. 

Основними завданнями озброєних злочинців зазначеного військового формування є терор місцевого населення для зламу спротиву та ізоляція мешканців загарбаних територій від підконтрольної українській владі території нашої держави. 

«Народна міліція» не дотримується норм Міжнародного гуманітарного права. Угруповання здійснює обшуки у помешканнях, під будь-яким приводом намагається забрати українські документи та закордонні паспорти, влаштовує арешти. 

Намагайтесь уникати контактів із представниками «Народної міліції». 

Подібні формування за повідомленнями Запорізької обласної військовій адміністрації у регіоні російські окупанти шукають чоловіків призовного віку та примусово відправляють їх до військкоматів. А з українських поліцейських через залякування та тиск на їхні родини росіяни створюють загони так званої “народної міліції”.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW