Окупанти хочуть примусити мешканців Токмака користуватися рублями, а також провести проплачені мітинги у Мелітополі, - СБУ



СБУ розкрила плани російських окупантів по дестабілізації ситуації у Запорізькій області. В Токмаку хочуть ввести рублі, у Мелітополі провести проплачені мітинги, а також “підкупити” аграріїв кримськими добривами.

Про це повідомляє 061 з посиланням на заяву СБУ. 

У СБУ перехоплюють розмови окупантів, які дозволили розкрити плани загарбників по дестабілізації ситуації у регіоні.

Російські окупанти вирішили примусити мешканців Токмака користуватися рублями. Для цього з 4 квітня хочуть запровадити систему розрахунків (готівкову і безготівкову) за будь-які товари у рублях. 

У містах Мелітополь і Енергодар загарбники вирішили використати так звану “Раду промисловців і підприємців”. Фермерам обіцяють сприяти доставці добрив і пального з окупованого Криму. 

Також у Мелітополі вирішили провести проплачений мітинг на підтримку “російської влади”. Учасникам пообіцяли заплатити 1200 рублів. Його організовують на центральній площі Мелітополя 26 березня. 

Раніше 061 повідомляв, що самопроголошена “керманичка” Мелітополя забороняє видавати гуманітарну допомогу, яку доставили у місто. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW