«Перемога буде за нами» запоріжців закликають підтримати наших захисників на всіх напрямках оборони



Військові просять запоріжців максимально згуртуватися, допомагати та підтримувати наших воїнів на всіх напрямках оборони Запорізького краю.

Про це повідомив командувач оперативного угруповання військ “Дніпро” генерал-лейтенант Володимир Кравченко, передає 061.

«24 лютого, о 05.00 збройні сили російської федерації підступно вдерлися на територію нашої рідної країни, прийшли в нашу домівку, розпочали наносити інтенсивні ракетно-бомбові удари по військових та цивільних об’єктах, знищуючи міста та села, намагаючись знищити нас як мирну та вільну націю, забрати нашу землю, посіяти хаос та страх в наше життя. Російські окупанти прийшли за легкою перемогою, але у відповідь отримали самовіддану героїчну боротьбу нашого народу за кожен клаптик української землі. Не отримавши бажаного результату, росіяни показали своє справжнє звіряче обличчя, займаючись мародерством та руйнуванням, катуванням, ґвалтуванням та вбивством беззахисних жінок та дітей.Всім цим вони хочуть зламати бойовий дух, волю та жагу до перемоги волелюбного Українського народу – історичних нащадків козаківВпевнений, що це ворогу не вдасться тому, що в кожному з нас генетично закладено та історично доведено зі зброєю в руках боротися за свою самоідентичність незламної Української нації та рідну землю», - говориться у зверненні.

У командуванні зазначають, що оборонці Запорізького краю ризикують власними життями, аби тільки не піддавати загрозам життя мирного населення, й готові виконати будь-які завдання щоб захистити населення від рашистів та відновити мир і спокійв країні.

При цьому зазначається, що наші захисники ніколи не застосовували і не застосують силу проти мирного населення.

«Звертаюся до Вас з проханням максимально згуртуватися, допомагати та підтримувати наших воїнів на всіх напрямках оборони Запорізького краю. Ми зобов’язані протистояти окупанту силою волі й силою духу, наша непокора до агресора, презирство до тих, хто став на шлях зазіхання на незалежність та територіальну цілісність нашої держави, наблизить той день, коли в наші містаповернеться мир, а наші діти зростатимуть в могутній, заможній, вільній та незалежній Україні. З нами правда, з нами Бог, з нами сила, віра та підтримка, саме тому перемога буде за нами», - зазначив Володимир Кравченко.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що окупанти затримали за два тижні 58 людей на території Запорізької області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW