У Запоріжжі не вводитимуть “довгу” комендантську годину на вихідних



У суботу на неділю на території Запоріжжя комендантська година буде діяти з 21:00 до 5:00. Однак введені обмеження на відвідування лісосмуг і парків. 

Про це повідомляє 061 з посиланням на ЗОВА. 

Два тижні поспіль у Запоріжжі вводили півтора добову комендантську годину, яка діяла з вечора до суботи до ранку понеділка. На цих вихідних “довгу” комендантську годину не вводитимуть. 

“Виходячи з обстановки, яка склалася на сьогодні, та з метою підтримки малого та середнього бізнесу, який відіграє значну роль в економіці України,  цими вихідними, як і в інші дні тижня,  буде діяти комендантська година, яка щодня розпочинатиметься о 21.00 та триватиме до 05.00 ранку”, - повідомили у ЗОВА. 

Разом з тим введені обмеження на відвідуванням населенням лісосмуг і парків. 

“Відповідно до рішення регіональної комісії ТЕБ та НС, вводиться обмеження щодо відвідування   населенням лісів, лісових масивів, лісопаркових зон, лісосмуг, зокрема зон відпочинку на їх території, парків (гідро-, луго-, лісопарків, парків культури та відпочинку, парків-пам’ятків, садово-паркового мистецтва, спортивних, дитячих, історичних, національних, меморіальних та інших), рекреаційних зон, садів, скверів, прибережних зон водоймищ, крім випадків службової необхідності”, - зазначили у ЗОВА. 

Раніше 061 повідомляв, що вночі над Запоріжжям збили три крилаті ракети.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW