У Полтаві розпочав роботу сортувальний центр для гуманітарної допомоги



На Полтавщині запустили сортувальний центр для гуманітарної допомоги. Сотні волонтерів збирають індивідуальні продуктові набори, які далі відправлять для жителів Сумщини. Про це повідомили Полтавській обласній військовій адміністрації.

«З ініціативи Президента України Володимира Зеленського на гуманітарному складі в Полтаві волонтери пакують продуктові набори для жителів Сумщини. Зібрані людьми пакети пакуються в короби і відправляються залізницею або вантажівками в Сумську область», ­ розповів начальник ПОВА Дмитро Лунін.

У Полтаві розпочав роботу сортувальний центр для гуманітарної допомоги, фото-1У Полтаві розпочав роботу сортувальний центр для гуманітарної допомоги, фото-2

В центрі організували кілька сортувальних ліній. Більше 100 людей щодня долучені до формування продуктових наборів. Викладачі, вчителі та студенти – всі допомагають жителям Сумщини. Деяким дорослим допомагають їхні діти.

У Полтаві розпочав роботу сортувальний центр для гуманітарної допомоги, фото-3У Полтаві розпочав роботу сортувальний центр для гуманітарної допомоги, фото-4У Полтаві розпочав роботу сортувальний центр для гуманітарної допомоги, фото-5У Полтаві розпочав роботу сортувальний центр для гуманітарної допомоги, фото-6У Полтаві розпочав роботу сортувальний центр для гуманітарної допомоги, фото-7

До запуску сортувального центру в Полтаві долучилися десятки підприємств. Всі необхідні продукти закупило Міністерство економіки України спільно з АТ «Укрзалізниця». Держава та бізнес об’єдналися заради людей.

Читайте також: Олександр Мамай розповів, скільки бюджет Полтави витрачає на переселенців

Щоб оперативно стежити  за перевіреними новинами підписуйтеся на наш Telegram. Разом тримаємо інформаційну оборону. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW