На Закарпатті викрили шахраїв, які виманювали гроші у підприємців від імені голів ОВА



Оперативники карного розшуку Головного управління поліції Закарпаття у співпраці зі співробітниками СБУ Чернівецької області викрили на злочинній діяльності групу шахраїв.

Йдеться про нещодавно зафіксований поліцейськими факт отримання закарпатськими підприємцями повідомлень про потребу в перерахуванні грошових коштів для ЗСУ. При цьому листи були підписані нібито головою ОВА.У ході оперативної роботи правоохоронці встановили та розшукали причетних до злочинної діяльності. До групи шахраїв входила жінка та троє чоловіків.За продуманою схемою з телефонних номерів фігуранти розсилали однаковий текст від імені голів військово-цивільних адміністрацій по всій Україні. У розісланих листах ішлося про наполегливу вимогу прийняти участь у програмі гуманітарної допомоги Збройним Силам України.

При цьому вказувалися банківські рахунки, на які й повинна була надходити фінансова допомога.Усіх чотирьох зловмисників розшукали на території Чернівецької області. Вони вже надали свідчення правоохоронцям.За фактом шахрайських дій в Ужгородському районному управлінні поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 Кримінального кодексу України.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW