Цей обстріл не останній: головний поліцейський Тернопільщини розповів, як діяти в подальшому



Бути максимально пильними, а також не нехтувати своєю безпекою в час повітряної тривоги закликав жителів Тернопільщини головний поліцейський області Олександр Богомол.

За його словами, в області присутні ворожі диверсанти і поліція потребує допомоги з їх виявлення.

«Вчора був перший обстріл Тернопільщини. Він, думаю, не останній. Тому ми всі повинні бути готовими. Бомбосховища працюють всі. Як тільки повітряна тривога – ідемо в укриття.

Різні диверсійно-розвідувальні групи працюють. Одразу після бомбардування ми отримали інформацію, що літає дрон. У випадку, якщо бачите дрон, то повідомляйте поліцію. Бо він може бути і розвідувальний, а може бути і бойовий. Також повідомляйте, якщо побачили оператора дрону. Хоча оператор може бути на великій відстані від самого дрону», – зауважив Богомол.

Він також закликав батьків стежити за своїми дітьми, оскільки вороги працюють в соцмережах над скупкою інформації, обіцяють кошти за ставлення міток. І дитяче бажання заробити легких грошей потім може мати непоправні наслідки.

Водночас Богомол підкреслив, що поліція, Тероборона, військові, Нацгвардія охороняють усі об’єкти критичної інфраструктури на Тернопільщині.

«Коли лунає сигнал тривоги, одразу іде оповіщення цих людей, щоб мінімізувати наслідки у випадку атаки саме на ці об’єкти. Також оповіщуємо цивільних, які живуть неподалік», – зазначив головний поліцейський області.

Нагадаємо, учора осколками ракети було істотно знищено один з стратегічних об’єктів на Тернопільщині. Людських жертв немає.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW