Рівень злочинності на Полтавщині зменшився майже на 70 відсотків



Рівень злочинності у Полтавській області зменшився майже на 70 відсотків. Це є наслідком спільних зусиль поліції, ЗСУ, СБУ, територіальної оборони та громадськості. Про це повідомив начальник поліції Полтавщини Євген Рогачов.

- Ми продовжуємо працювати в умовах воєнного стану 24/7. Виявляємо агентів ворога та мародерів, супроводжуємо колони евакуйованих людей із місць запеклих боїв, надаємо допомогу переселенцям та місцевим мешканцям, підтримуємо правопорядок в області, несемо службу на блокпостах та виконуємо інші важливі для країни і суспільства завдання. Також у тергромадах області цілодобово працюють поліцейські офіцери, які разом із місцевими громадськими формуваннями забезпечують правопорядок на територіях обслуговування. Вони миттєво реагують на всі виклики громадян та надають допомогу тим, хто цього потребує. Завдяки спільним зусиллям поліції, ЗСУ, СБУ, прокуратури, тероборони та громадськості рівень злочинності в області від початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну зменшився майже на 70 %, - заявив Рогачов.

Рівень злочинності на Полтавщині зменшився майже на 70 відсотків, фото-1

У випадку виникнення надзвичайних або підозрілих ситуацій потрібно повідомити на спецлінію «102», у чат-бот у Телеграмі @Police102Poltava або у месенджер Фейсбук Поліція Полтавської області.

Нагадаємо, раніше у Полтаві перехожий повернув дівчині із Охтирки загублену сумочку із документами і телефоном.

Щоб оперативно стежити  за перевіреними новинами підписуйтеся на наш Telegram. Разом тримаємо інформаційну оборону. Україна переможе!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW