Хто винний у смертельній аварії поблизу Слов’янська



Минулого року поблизу Слов’янська сталась смертельна аварія, у якій загинув пішохід. 

Як повідомляють у поліції, суд визнав винного у смертельному ДТП. Це 30-річний мешканець Бахмута, який, керуючи вантажівкою, скоїв наїзд на пішохода та залишив місце пригоди. Чоловік загинув, ним виявився 57-річний житель Слов'янська.

Завдяки «розумним» відеокамерам, встановленим в рамках проєкту «Безпечне місто», співробітники сектору превенції встановили маршрут вантажівки. Групи реагування обстежили район, де її шлях закінчувався, та на території однієї з автобаз виявили транспортний засіб. Водієм якого виявився мешканець Бахмута 1991 року народження.

За три дні поліцейським вдалось встановити винуватця аварії. Були зібрані всі докази причетності чоловіка до пригоди. Кримінальне провадження скерували до суду. 

Водій вантажівки зізнався, що відчув удар, але не зміг його ідентифікувати. Згодом побачив інформацію у новинах про загиблого пішохода, але в поліцію не звернувся. 

Суд призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на три роки з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на два роки.

За інформацією Краматорського районного управління поліції



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW